Five oclock drink challlenge

Sponsoreret:

DK: Jeg udfordrede min søde svigerinde Angela til Five oclock drink challlenge og inviterede hende hjem til fyraftens drinks og hygge her hos os forleden. Tit er man ude eller i blandt så mange mennesker, at man ikke når at nyde hvad man indtager og ikke mindst så får man ikke ført de samme gode samtaler som sidder man derhjemme i private omgivelser med benene oppe. Derfor inviterede jeg hende hjem sammen med en veninde. Hyggelige og sjove stunder er vigtige selv på en travl uge! Udsigten her er fra vores skønne terasse på Frederiksberg. Skål & husk hinanden. Love S

tajmer-300x71

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Southern Comfort

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *