Outfit of the day

DK: Hej piger, jeg er blevet helt vild med denne kimono som jeg bestilte online hos Gina Tricot her, i sidste uge. Jeg elsker de blå farver og det lækre spil i den. Jeg havde den på dagen inden jeg fløj til Danmark igår, og jeg slentrede uden problemer rundt i den dagen lang i Barcelona. Den er ikke spor gennemsigtig og så er det virkelig hyggelig at have på.  Hvad siger I? Er den ikke smuk? S


EN: Hello girls, I am so in love whit this kimono which I ordered online at Gina Tricot  last week right here. I love the blue colors and contrasts. I was wearing it yesterday, the day before I took of to Denmark . It is not transparent at all and it’s really nice to wear. What do you say? Is not it beautiful? Stajmer-300x714 2 3

(Visited 10 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej søde Signe, ja den er skøn ikke? Jeg bruger en str small og er 175 cm høj. Den er ikke lang til mig overhovedet. Bruger den med fladesko ellers bliver den for kort til mig, og der er masser af plads i den 😊 knus S

  • Hej søde Signe, ja den er skøn ikke? Jeg bruger en str small og er 175 cm høj. Den er ikke lang til mig overhovedet. Bruger den med fladesko ellers bliver den for kort til mig, og der er masser af plads i den 😊 knus S

  • Hej søde Signe, ja den er skøn ikke? Jeg bruger en str small og er 175 cm høj. Den er ikke lang til mig overhovedet. Bruger den med fladesko ellers bliver den for kort til mig, og der er masser af plads i den 😊 knus S

  • Hej søde Signe, ja den er skøn ikke? Jeg bruger en str small og er 175 cm høj. Den er ikke lang til mig overhovedet. Bruger den med fladesko ellers bliver den for kort til mig, og der er masser af plads i den 😊 knus S

  • Hej søde Signe, ja den er skøn ikke? Jeg bruger en str small og er 175 cm høj. Den er ikke lang til mig overhovedet. Bruger den med fladesko ellers bliver den for kort til mig, og der er masser af plads i den 😊 knus S

  • Hej søde Signe, ja den er skøn ikke? Jeg bruger en str small og er 175 cm høj. Den er ikke lang til mig overhovedet. Bruger den med fladesko ellers bliver den for kort til mig, og der er masser af plads i den 😊 knus S

  • Hej søde Signe, ja den er skøn ikke? Jeg bruger en str small og er 175 cm høj. Den er ikke lang til mig overhovedet. Bruger den med fladesko ellers bliver den for kort til mig, og der er masser af plads i den 😊 knus S

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *