New In & Outfit of the day

DK: Hello girls, solen skinner dejligt her i Spanien. Jeg ankom sent igår aftes og dagen idag er gået med lidt arbejde på computeren, en meget stor og lækker frokost – jeg er stadig mæt! Og så fik jeg luftet mit nyt outfit fra Gina Tricot. I kan finde tunikaen her og skoene her. Nu står den på middag (igen) de elsker at snakke, spise og drikke vin her i Spanien, men jeg klager ikke 😉 Jeg håber at I har haft en god dag! Love S


EN: Hello girls, the sun is so nice here in Spain. I arrived late last night and today I did a little bit of work on the computer, and then we had a very large and delicious lunch. – I’m still full! Today I am wearing my new outfit from Gina Tricot. You can find the tunic here and shoes here. Now it is dinnertime (again) – they love to talk, eat and drink a lot of wine here in Spain, but I’m not complaining;-) I hope you all had a good day! Love Stajmer-300x71

P6110056P6110078P6110034

(Visited 10 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *