Noget nyt og friskt

DK: Hej skønne piger, i går aftes fik jeg simpelthen nok at mine lange lyserøde negle, som gror ufatteligt hurtigt, så jeg sprang ind i bilen og kørte forbi min yndlings negle-lady, nemlig Mia hos Lyborg Frisør & Negle Salon. Og se hvad vi fik lavet. Matte blå sommer negle. Jeg er personligt helt vild med den smukke farve, og jeg kan slet ikke holde op med at sidde og stirre på mine smukke negle idag. Deni synes at jeg er åndsvag, men man kan vel heller ikke forvente at mænd forstår alting, vel? Jeg elsker selvforkælelse, og der skal da lidt farve på tilværelsen nu hvor solen er tilbage. Lige nu sidder jeg og arbejder lidt med nogle mails, og her om en times tid skal jeg afsted til stort modeshow på Østerbro. En update med mere info følger senere. Ellers hop endelig med ind på min instagram @SimoneTajmer hvor jeg hele tiden poster billeder. Jeg håber at I har en skøn solskinsdag.  Love S


EN: Hello beautiful girls, last night I got enough of my long pink nails that grow incredibly fast, so I jumped into the car and drove to my favorite nail salon; Lyborg Frisør & Negle Salon. And look what we made. Matte blue summer nails. I personally absolutely love the beautiful color, and I can not stop staring at my beautiful nails today. Deni think that I am stupid, but you surely can not expect that men understand everything, right? Right now I am working a little with some mails and here in about an hour I’m leaving for big fashion show in Copenhagen. An update with more info will follow later today. Otherwise find me on my instagram @SimoneTajmer where I’m constantly posting pictures. I hope you have a nice sunny day. Love Stajmer-300x71

IMG_3586

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *