Ugens 5 bedste bloggerlook: Light and bright

DK: Stylista.dk har spottet ét af mine outfits på bloggen og skrevet om det her under denne uges tema “Light & Bright”, hvor du kan se mit og 4 andre dygtige bloggeres look. Jeg er meget beæret. Tusinde tak til Stylista.dk
Mine bukser & t-shirt er fra Denim Hunter her & sko fra Friis her. Love S


EN: Stylista.dk have spotted one of my outfits on the blog and written about it here during this week’s theme “Light & Bright” where you can see my and four other cool blogger girls’ look. I am very honored. Thank you Stylista.dk
My pants and t-shirt is from Denim Hunter here & shoes from Friis here. Love S

tajmer-300x71

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *