Månedens duft

DK: En duft som jeg er blevet virkelig glad for, er min nye duft “Air” fra CLEAN, som jeg har brugt den sidste månedstid. Den er virkelig skøn og uskyldig som jeg kalder den, haha. Den er let og frisk og holder en blid og mild duft hele dagen lang. Den kan jeg klart anbefale hvis I går og søger efter en ny forårs eller sommer-duft som ikke er for tung eller sød, nu når vi (forhåbentlig) går de lidt lunere dage i møde. Love S


EN: Fragrance of the month
 A fragrance I am really happy with, is my new fragrance “Air” from CLEAN. It is a really fresh and innocent fragrance. It is light and fresh and keeps a gentle and mild fragrance all day long. A nice one that I can really recommend you ladies, if you are searching for a new spring or summer fragrance that is not too heavy or sweety. Love S
tajmer-300x71

(Visited 8 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *