Just bought – New shoes

DK: Hej piger, jeg så disse lækre neoprene open toe booties til Nelly Pool Party på Ibiza sidste weekend. En af de andre blogger-piger havde dem på, og jeg blev forelsket ved første øjekast. Nu har jeg bestilt dem hjem, og jeg skal rocke dem hele sommeren lang! De skulle være super behagelige at gå i, og med en solid hæl på kun 9 cm, tror jeg at det bliver en af mine favorit hverdagssko. Kan I huske dem jeg vidste jer fra Bangkok i januar som også var lavet af neoprene, som I alle var vilde med? Disse minder meget om, og neoprene boots er på deres hotteste netop lige nu. De koster 449 ,- og du finder dem her. Er de ikke bare for lækre? God solskinsdag derude! Love S


EN: Hello girls, I saw these delicious neoprene open toe booties at Nelly Pool party on Ibiza last weekend. One of the other blogger-girls wore them, and I fell in love at first sight  – so today I just ordered them, and I look so much forward to rock them this summer. They are super comfortable to walk in, and with a solid heel of only 9 cm, I think it will become one of my favorite everyday shoes. Do you remember the ones I showed you from Bangkok in January, which also made of neoprene, and all you guys loved them? These are very similar, and neoprene boots are at their hottest just right now. They cost around 60 Euro. You can find them here.  Have a nice sunny day out there! Love S
tajmer-300x71

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *