IT’S BACK IN STOCK / Outfit of the day

DK: Hej piger, en god nyhed er, at den eftertragtede virkelig fede flowy top fra Nelly er tilbage på lager igen! Jeg købte selv min for et par måneder siden, og siden har den været fuldstændig udsolgt alle steder. Men nu er den tilbage igen, og jeg har glædeligt min på i dag. Jeg har den både i sort og og grå, og overvejer nu faktisk at bestille én mere i hvid da jeg er så glad for modellen. Den er super chic og samtidig casual. Det er den perfekt sommer style og den har allerede på nuværende tidspunkt redet mig ud af mange tøjkriser, og til kun 279 ,- må man sige at det er godt givet ud. Du finder den i sort her, i grå her, og i hvid her. Hele mit outfit finder du nedenfor med links. Love S
OUTFIT OF THE DAY
Pants: Soaked in Luxury (old) similar here – Flowy top: NLY Trend – Shoes: Zara (old) similar here – Lip gloss: Max Factor
tajmer-300x71

foto 2foto 3 foto 5
Tidligere outfit med flowy topfredagout

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *