5 nemme & smukke opsætninger

DK: Hej piger, jeg talte i mandags med min dygtige make-up artist Jeannette som bla. har været make-up artist på mine seneste photo shoots (jobs), og så laver hun make-up for mange af de store designeres kampagner, kendisser på tv og er også med som make-up artist på modeugen til de store fashion shows. Hun er hamrende dygtig til alt der hedder make-up og hårstyling, og vi talte om, om vi måske i samarbejde skulle lave nogle lækre “Step by step” videoer til jer her inde på bloggen? Med guides inden for eksempelvis ‘håropsætninger’, eller en ‘highligter guide’, ‘større læber med lipliner’ m.v.. Hvad end jeg fornemmer der er størst efterspørgsel efter – så råb endelig højt om hvad du kunne tænkte dig at vi lavede. xx S


EN: Hi girls, on this mondays photo shoot I spoke with my talented make-up artist Jeannette who has been the make-up artist on my recent photo shoots (jobs), and so is she doing make-up for many of the great designers campaigns, celebrities on television and is also the make-up artist at fashion week for the big fashion shows. She is thumping good at everything called make-up and hairstyling, and we talked about whether we might in collaboration should make some delicious “Step by Step” videos for you here on the blog? With guides in areas such as ‘hair styling’, or ‘highligter guide’, ‘Volume lips with lipliner’ etc. Whatever you girls ould like us to show you – so please let us know what you would like. xx Stajmer-300x71Braided-Updo-Hairstyles-Tutorials-Cute-Easy-Bun-Updos-for-Girls Messy_bun
latest-and-beautiful-step-by-step-hairstyles-for-girls-by-techblogstop-55 step_by_step_braids_picture_gallery_of_easy_hairstyles_step_by_step_

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *