Nye negle

DK: Se de fine negle jeg får lavet hos “Lyborg Frisør & Neglesalon“. Jeg er så glad for den salon! Mia som laver mine negle er simpelthen så overdrevet dygtig og ved en helt masse om negle, struktur og hvad der er bedst og sundest for netop ens negle, og vejleder heller end gerne. Ikke mindst er hun super sød og så har hun samme humor som jeg! Jeg går altid derfra i godt humør og med de smukkeste negle. Denne gang fik jeg lavet fine gelé negle i en naturlig rosa nuace. Hun holder til på amager lige ved amagrbro metro station. Fine ik’? Knus S


EN: NEW NAILS
See my pretty nails I got at “Lyborg Hair & Nail Salon“. I’m so happy with this salon! Mia who is doing my nails is so skilled and she is not just good and making them, she also know quite a lot about nails, structure and what is best and healthiest for your nails. Not least, she is super sweet and she has the same humor as I am! I always leave the salon in such a good mood, and with the most beautiful nails. This time she made me gel nails in a natural rose-pink color. She is based on Amager Copenhagen, right  at Amagrbro metro station. Cute right? Hugs Stajmer-300x711233437_513575825389310_1569140501_n

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *