KONKURRENCE / GIVE AWAY

DK: Så er der konkurrence på bloggen til verdens bedste læsere igen! Juhu! Jeg har nemlig været så heldig, fået lov til at udlodde et par af mine absolutte yndlings bukser til en værdi af 1.599 DKK fra det eksklusive mærke Thi Thao. Jeg lever og bor i mine, og jeg er virkelig glad for dem! De er super lette og lækre at lave på, og så er de faktisk lavet af 44% uld, så de er faktisk lune men lette samtidig. Jeg er fan. De fåes i farverne: Grå, sort & hvid. De er et musthave til forårs garderoben!
DELTAG: Alt du skal gøre for at deltage er, at smide en kommentar nederst i indlægget her eller sende en mail til st@artst.dk med dit fulde navn og hvilken farve du ønsker dig – du kan se alle farverne her. Jeg trækker en heldig vinder  d. 7 april om to uger.
Fordi I er de bedste! Ha’ en skøn aften! xx S
tajmer-300x71 SAM_0728SAM_0737

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *