Outfit of the day in my new Coat Dress

DK: Hej piger, nyder I vejret? Jeg gør! I hvert fald igennem ruden her på mit kontor. Solskin, blomster, fuglekvidder og iskaffe i lange baner – jeg er stor fan!
Imellem mails og telefonopkald hoppede jeg ud i solskinnet for at tage lidt outfit billeder til jer. Min lækre nye frakkekjole kan købes i “I Feel Pretty” eller “EtAvec” i København og selvfølgelig online her. Jeg bruger den faktisk både som kjole og som forårsfrakke. Den falder nemlig super fint åbent også. Nedenfor har I hele outfittet samlet med links. Solskins hilsner S
LOOK OF THE DAY
Coat dress: Thi Thao HERE  || Tights: Spanx HERE  || Heels: Friis HERE|| Cluth: Friis avalible from 20th of March HERE || Sunglasses: Rayban HERE


EN: Hello girls, do you enjoy the nice weather? I do! At least through the window at my office here in Copenhagen. Sunshine, flowers, birds singing and a lot oficecoffee- I’m a big fan! Between mails and phone calls I jumped out in the sunshine to take some outfit pictures for you. My lovely new coat dress can be purchased in the stores”I Feel Pretty” or in “EtAvec” in Copenhagen and of course online here. Above you got my whole outfit together with links. Sunny hugs S
tajmer-300x71

SAM_0389SAM_0398SAM_0402

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *