Outfit of the day In my new THI THAO jumpsuit

DK: Dagens outfit i dag er min lækre nye jumpsuit fra Thi Thao og tilhørende smukke pointed heels fra Friis. Den lækre jumpsuit finder du online eller i butikkerne “Porte A Gauche” på Christianshavn, “I Feel Pretty” Kastrup eller i skønne “Gazata” på Østerbro. Jeg er virkelig blevet glad for min, og bruger den til både pæn og hverdag.  Hele looket har du nedenfor.

TODAYS LOOK
Jumpsuit from Thi Thao HERE || Heels from Friis HERE || Chanel blush HERE || Hairband HERE


EN: Today’s outfit is my delicious new jumpsuit from Thi Thao and my new beautiful pointed heels from Friis. The delicious jumpsuit you can find online or in the stores “Porte A Gauche” at Christianshavn, “I Feel Pretty” in Kastrup or in “Gazata” Østerbro Copenhagen. I am really happy about mine, and use it for both party look and everyday look. The entire look you get above.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *