On set for a danish fashion campaign

DK: God aften derude.
Jeg er lige ankommet hjemme på Frederiksberg igen efter en lang dag på arbejde idag. Jeg har været på photo shoot og lave campagne billeder for dansk designer. Det har været en lang men god dag, og jeg havde ikke klaret mig igennem den uden min dejlige Signe, som heldigvis også var fotografen idag! Lige inden jeg gik ind foran kameraet idag fik jeg nogle lidt ubehagelige nyheder at vide i telefonen, der gjorde at jeg havde svært ved at koncentrere mig og ligge følelserne til side og være tilstede. Alt i alt har jeg en rigtig møg dag idag, selv om photo shootet selvfølgelig gik godt og vi fik nogle rigtig flotte billeder i kassen samtidig med det var hyggeligt. Lige nu har jeg været igang i 12 timer, og jeg har det ikke specielt fedt. Jeg har mest af alt bare lyst til at gemme mig væk under dynen og ikke vågne lige foreløbig. Men et, jeg kan ikke sove og er høj på Matcha te & kaffe – to, jeg har en milliard ting jeg skal tage mig af og ordne. Thank god for veninder, de er der altid når man har brug for dem! Jeg håber at I i det mindste har haft en god start på ugen? Mange knus Stajmer-300x71foto 2foto 3foto 5

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *