Top 6 outfits in February

DK: Hej Sweeties, jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg over de mest populære outfits her i februar måned. I finder alle outfits med links til hvor de forskellige sæt kan købes over hvert billede. Hvis I synes at det er lækkert med en outfit opsummering som denne, er det noget jeg meget gerne laver til jer engang imellem? Knus S


EN: Hello Sweeties, I thought I’d make a post about the most popular outfits here in February. You will find all outfits with links to where to buy the outfit above every picture, If you like an outfit summary like this, then I will do it more often in the future. Hugs Stajmer-300x71

Wide pinstriped outfit – Get the outfit & links by clicking HERE SAM_0683

The casual leather look – Get the outfit & links by clicking HERE
SAM_0197Stripes – Get the outfit & links by clicking HERE

SAM_0585MOSCHINO PINK SS15 outfit – Get the outfit & links by clicking HERE

3Black & Classy – Get the outfit & links by clicking HERE2

Casual- Get the outfit & links by clicking HERE


unnamed-2

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *