Min yndlings snack + nye glas

DK: Hej piger, til jer der ikke følger mig på Instagram (@SimoneTajmer), så ville jeg da lige flashe min yndlings eftermiddags-snack her for tiden. Nemlig køling kokosnød med friskpresset appelsinjuice. Billedet her er fra i søndags, da jeg sad i blandt solstrålerne i vindueskammen og læste det nye Eurowoman og nød lidt me-time. Oveni det så tænkte jeg, at det samtidig var en god lejlighed til at vise jer mine nye RCR krystalglas fra Drinkmeister.dk, dem er jeg nemlig blevet utrolig glade for. Du kan finde dem her. De er super smukke og rigtig lækre at drikke af. Jeg bruger dem både som cocktail-glas, vand-glas m.v. Knus Stajmer-300x71SAM_0079SAM_0080

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *