Salon Stuhr på Strandvejen – den bedste frisør


DK: Jeg var idag forbi salon Stuhr på strandvejen i Hellerup, da jeg i fredags på fotoshoot, blev anbefalet at prøve netop denne salon, da de skulle være både super dygtige og ikke mindst utrolig søde, og det må jeg sige at de var! God service, virkelig dygtige frisører der har styr på sagerne, søde og ikke mindst giver de den bedste hovedbundsmassage – det var altså en god måde at starte en mandag morgen på. Gid alle mandage startede sådan 😉
Det jeg fik lavet idag var et lidt køligere look i stedet for mit naturlige meget blonde mere gullige look. Jeg fik det man kalder en “bombe” i og en masse god pleje til håret, og nu skal jeg selv vaske håret i silver shampoo én gang om ugen. Der er ikke den største effekt endnu, men det er helt bevidst da jeg om to uger skal på endnu en Look Book skydning – AW15 for designeren “Thi Thao” part 2, så jeg må helst ikke se for anderledes ud. Så om to uger smutter jeg ned forbi Stuhr på strandvejen igen, og finder på noget endnu vildere. Jeg er indtil nu rigtig glad for resultatet, og jeg kan bestemt af hele hjertet anbefale salonen! De har lytter til dig, engagerer sig i netop dig og dit behov og så er de hamrende dygtige – og nej jeg bliver ikke betalt for at sige det.
Så til jer Københavnere eller omegn, der går og leder efter den bedste frisør eller blot trænger til at prøve noget nyt:  Stuhr på strandvejen er et besøg værd! Knus Simone
tajmer-300x71foto 4DSC_3502_2010-08-24_07-19-19_640x425 foto 2 foto 3

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *