New Hair / På besøg hos Stuhr

DK: Jeg sidder lige her hos Stuhr salonen på strandvejen i Hellerup og får fikset mit hår, så det er klar her til modeugen som idag er skudt igang. Jeg skal ikke have lavet det helt store idag, da jeg har ét model job mere om en uges tid der lige skal “overstås” før jeg kan begynde at pille ved det. Idag har jeg fået en bombe i som har gjort mit hår en smule køligere i farven så den ikke er så naturlig blond/gullig og så er jeg blevet plejet godt og grundig mig lækre hårkurer og produkter. Jeg ligger billeder op senere.
Knus S


EN: Hi ladies, I am currently sitting at the salon “Stuhr” in Hellerup getting my hair ready for Copenhagen fashion week this week. I am not doing anything crazy today cause I have one more photo shoot left in a week and a need to look like the same. Pictures will be up later today. xoxo S
tajmer-300x71

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *