Outfit of the day

DK: Jeg nåede lige at tage et par outfit billeder inden jeg styrtede ud af døren til møde her tidligere. Jeg har idag fået alle mine nye indkøb i brug, og jeg er simpelthen så glad for hvert køb. Hele mit outfit finder du her med links. Blusen er en lille smule lille i størrelsen, så jeg anbefaler at man vælger den en størrelse større end normalt. Min er en størrelse medium. Knus S
OUTFIT OF THE DAY:

Top: ICHI HERE // Pants: Zara (from Helsinki) similar HERE // Bag: FR//S HERE //Hat: NLY HERE // Necklace: MOSCHINO similar HERE // Bracelet: Sophistophunk HERE // Shoes: NLY HERE 


EN: Hi ladies, here you have my outfit of today, before I went for my meeting today. Full outfit you have above with direct links where to buy the items.  Everything I wear is my brand new latest purchases, and I love every single piece. xoxo S

tajmer-300x71SAM_0197SAM_0208SAM_0198 SAM_0205 SAM_0204 SAM_0202

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *