Er du vinderen af advents konkurrence No. 3?


DK: Vinderen af advents konkurrence No. 3 fra “Deep Sea Cosmetic” blev: Josephine Baadsgaard
Tillykke med det! Du bedes sende en e-mail til st@artst.dk med dine informationer. Glædelig 15 december til jer alle, og HUSK at hold øje på bloggen senere idag når jeg løfter sløret for den fjerde & dermed sidste lækre advents konkurrence for denne omgang.
Knus Simone


EN: The winner of the Advent giveaway from “Deep Sea Cosmeticis” is:
Josephine Baadsgaard.
Congratulations. Please sent an e-mail to st@artst.dk with your informations. Remember to keep an eye on the blog later today when I show you the fourth and last Adcent giveaway of this year. It’s a really nice one!
xx Simonetajmer-300x71

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *