Advents konkurrence No. 4 IGANG!

DK: Så er den fjerde og dermed sidste advents konkurrence for i år skudt igang. Denne uge er det denne lækre taske og fine pump fra Friis & Co. der er på højkant, til en samlet værdi at 1.050 DKK.
Jeg ejer selv både taske (se billede) og pump, og jeg er super glad for begge dele, så dette sæt skal mine skønne læsere da også have chancen for at få fingrene i. Tasken er perfekt til hverdag. Der kan både være en laptop og samtidig være plads til alt det tøsegrej vi tøser går og får skrabet sammen. Der er ikke nogen der skal kigge i mine tasker i hvert fald 😉 De bevidner om en lidt for travl hverdag, men én ting er sikkert, jeg går aldrig ned på udstyr, og her mener jeg, lipgloss, diverse opladerer, panodiler, eyelinerer, servietter, usb-sticks og hvad man ikke finder i mine tasker på en god dag.
DELTAGELSE:
Alt I skal gøre for at være med i lodtræknigen om sættet her er, at I skal hoppe ind på min nye Facebook side HER og smide en ‘synes godt om’ og derefter smide en kommentar her i indlægget med jeres fulde navn. Vinderen trækkes d. 4 søndag i advent.
xoxo S


EN: Hi girls, the fourth and last advent giveaway of the year is now online. This weeks giveaway is this love bag and amazing pumps from “Friis & Co.“. I have both my self and I love both of them. The bag have the perfect size for an everyday-bag, and the pumps are so pretty in real life.
PARTICIPATION:
 All you have to do is to go to my new Facebook page by clicking HERE and press ‘like’ and afterwards write a comment here with your full name. I will find the winner sunday. Good luck. xoxo S
tajmer-300x71

(Visited 27 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *