Outfit of the day + New In

 

 

DK: God formiddag Ladies. Jeg er igen idag hoppet i mine nye leather-look pants, som jeg er blevet evigt glade for sammen med min favorit slim turtleneck. Hele looket finder I nedenfor med links. Lige nu er jeg på vej ud af døren til et møde, og senere skal jeg ind mod København igen for at mødes med pigerne, vi skal nemlig til hyggelig pressedag hos det lækre bureau “Impression PR”. Jeg glæder mig! Imorges blev jeg vækket af GLS-manden som er kommet med alle mine pakker, som jeg bestilte i weekenden. Inklusiv denne lækre lyserøde mohair jakke som jeg købte HER på 40%. Jeg glæder mig til at hoppe i den! Billeder kommer. Nu vil jeg hoppe videre, inden jeg kommer for sent. Vi ses senere girls, ha’ en skøn dag!
OUTFIT OF THE DAY:
Pants: here // Turtleneck: here // Turban: here // Heels: Michael Kors (old) similar here // Bracelet: here 


EN: Good morning ladies. Today I’m in my new leather-look pants and my new favorite turtleneck. The whole outfit you will find above with links. Now I’m on my way for a meeting, and afterwards I take the car in to the center of Copenhagen again, where I’m meeting my girls for attending at the press day at the nice PR agency  “Impression PR”.
See you later ladies and have a fab day!
xx Stajmer-300x71
ST_Grøn_01ST_Grøn_02ST_Grøn_04 ST_Grøn_05
*Photo: Kristina Rosendahl.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *