OOTD: Hearts & Leather

DK: Godaften ladies. Sikke nogle lange dage for tiden, og hvor bliver det altså bare virkelig tidligt mørkt for os modebloggere når der skal tages ‘outfit of the day billeder’. Det skal jo nærmest være inden 15. Idag har jeg taget mit nye lækre Moschino tørklæde i brug sammen med mine nye lækre boots fra AMUST, som jeg faktisk bestilte igår. Jeg elsker god service og hurtig levering.  Ligeledes er jeg blevet super glad for mine nye leather look bukser og nye body fra ICHI. Jeg håber at I har haft en dejlig dag.
Jeg har i hvert fald haft en travl en. I morgen tidlig kommer der et kreativt hold og banker på døren hos mig, stylist, make-up artist og fotograf, og jeg glæder mig til at afsløre til hvad. Fredag kommer et TV hold, og oveni ja, så er der en masse arbejde og gang i biksen.
Så ved I lidt hvad der foregår i mit liv lige for tiden 😉
xx S
Pants: ICHI // Bodystocking: ICHI // Boots: AMUST // Scarf: Moschino // Bracelet: Skylar similar 

______________________________________________________________
EN: Hi ladies, just bought these cool boots from AMUST yesterday, and I got day to day delivery – I love it! As well I got to wear my new cute Moschino scarf today. For full outfit look above. Hope you had a great day. I’m so busy in these days. Tomorrow I have a big shooting, and friday af TV producing team will drop by my place to make a TV spot. xx S
tajmer-300x71
SAM_0696 SAM_0742 SAM_0741 SAM_0730

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *