Aldrig gå ned på snacks!

DK: Ladies & gentlemen, jeg vil lige give jer en reminder omkring, min rabatkode til jer, til  “APPESIZE” på de 15 % på alle bestillinger, den udløber nemlig her ved udgangen af året. Så til jer der ligesom jeg, er blevet utrolig glad for de lækre snacks og måltider fra “APPESIZE”, eller til jer der ikke har fået prøvet det endnu, så kan i stadig nå det.
Hvis I vil læse meget mere, så læs mit tidligere indlæg HER.
Jeg kan ovenikøbet se at de lige nu kører med ydelrigere 50% på stort set alle produkter, og udvider sortiment til januar! Blot et lille mandags-sundhedstip, som jeg kom i tanke om igår aftes da jeg lå begravet i dyner og slik (ups).
“APPESIZE-Shoppen” finder du HER.
Knus Simonetajmer-300x71

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *