Tak til Friis & Co.

DK: Tak til Friis & Co. for at lave sådan nogle lækre slipon’s. Jeg er simpelt blevet så glad for mit første par, at jeg besluttede mig for, ar slipon-familien skulle forøges. 😉 De er simpelthen så lækre i kvaliteten og sidder fantastisk på foden. Nye fusser til mor. Mit første par kan I se på billede no. 2. De er begge fra Friis & Co.
_____________________________________________________________
EN: Thank you Friis & Co. for making such nice slipon’s. I simply fell in love with my first pair that I decided, to increase my slipon-family. 😉 They are in really good quality and so nice to wear.  My first pair you can see at picture no. 2. They are both from Friis & Co.foto-42

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *