Søger (hjælp)

DK: Hej boys & girls, jeg håber inderligt at nogen af jer kan hjælpe mig med denne forespørgsel. Jeg søger intenst med lys og lygte efter et sofa bord ala disse 3. Jeg har søgt på alt på google ala “Metal hammered table” “Cobber hammered table” “Idian table” osv. – dog er det eneste der dukker op på Google webshops fra USA som ikke leverer til Europa. Øv øv øv
Vi så det nederste sofabord for første gang i sidste uge, da Deni var på filmoptagelser i Grevinde Danners lejlighed inde i København Centrum, og nu er vi blevet smask forelsket. Har I mon set noget ligende eller kender I til webshops der kunne sælge disse, eller antikke butikker der sælger møbler i denne stil? Det ville være en stor hjælp.
Er det ikke fint?
xoxo Simone
______________________________________________________________

EN: Hi boys & girls, I have fallen in love so bad with this gorgeous table and I dont know where to by it, exept for all the US webpages who dosent ship to Denmark. Do you know where to find a table like this for the living room? Heeelp!

tajmer-300x71unnamed IMG_5409

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *