Personligt indlæg

Hej skønne læsere derude
Jeg håber at alle har haft en hel igennem fantastisk dag?
Jeg føler mig simpelthen så træt og udmattet hele tiden og konstant, og især i denne uge. Jeg har ikke sovet sammenhængende siden fredag sidste uge, og jeg har ikke engang en lille skrigende baby ved min side som mine veninder har. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har for meget at se til med virksomheden, eller virksomhederne, og derfor hele tiden spekulerer, laver huskelister og hele tiden har ét eller andet jeg skal nå. Jeg er ikke engang sulten og jeg kører mig selv morgen til aften og jeg synes jo det er sjovt det jeg laver, men pyh hvor jeg ikke føler at jeg får lov til at puste ud, trække vejret og se en film uden at få dårlig samvittighed, og veninder og familie er noget der bliver klemt ind, og næsten ingen gang nydt, da jeg allerede er “videre” til næste kapitel. Der er godt nok både glæder og ulemper ved at være sin egen boss. Sjovt at jeg stadig efter disse år med virksomhed kan blive overrasket over netop dette.  Den sidste uge har jeg ikke kunne falde i søvn før kl 3 om natten (tidligst) og når alarmerne så ringer kl syv om morgene (læs: både arbejdstelefon og privat ellers får jeg slukket den i søvne), er jeg helt vildt kvæstet. Jeg skal virkelig sparke mig selv ud af sengen og pjaske mit ansigt til i isvand og sluge en liter kaffe før jeg vågner, og stadig synes jeg er træt. Gad vide hvorfor jeg ikke kan sove? Det hjælper heller ikke ligefrem at Deni har været væk en hel uge på job nu, man sover bare lige lidt bedre når ens mand ligger ved siden af… Kender I ikke det? Sådan har jeg det  i hver fald. Måske er det bare en kombi af at jeg i denne uge har valgt at skære alt der hedder sukker ud af min kost samtidig med at jeg har for travlt? Jeg har virkelig haft fuld fart over fældet hver eneste dag i 2 måneder nu. Det eneste tidspunkt hvor jeg føler at jeg slapper af, er virkelig når jeg blogger og får lov til at være kreativ, så tusinde tak til jer der dagligt/ugentlig / månedligt følger med. Uden jer var bloggen ikke meget andet end et par ord og pæne billeder 😉

Råd mod søvnløshed tages imod med kyshånd, indtil da giver jeg solen skylden, for jeg har læst i nyhederne, at vi kun har haft 21,5 solskins-time i hele november måned indtil nu?!
– og ja, jeg drikker ikke kaffe inden sengetid og jeg har mange mange to do lister og alt er skrevet ned for at give mig selv fred i sindet 😉 Hjælp og knus den omvandrende zombie
PS: dette skal ikke opfattes som et beklagende tudende ha’ ondt af mig indlæg. Men det er sgu’ meget rart at komme ud med, og så ved I også hvad der forgår lige for tiden.
xx Simone tajmer-300x71

(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Simone. Hermed min første kommentar på din blog (som i øvrigt er fantastisk).

  Pas på dig selv!! Jeg stod selv for et år siden og følte jeg kunne klare alt. At være den bedste på arbejdet (selvom jeg elskede hvad jeg lavede), være slank, passe veninderne og alt det andet. Jeg glemte at prioritere mig selv og det endte ud i at jeg først nu er på vej ud af depression, som har stået på et år. Det er slet ikke for at sige hvad du skal og ikke skal. Håber bare sådan at du vil prioritere dig selv og dit pusterum højere, for jeg ønsker ikke for nogen at ende i det jeg endte i. Det sidste år har virkelig lært mig meget.

  Håber du får en dejlig aften og ønsket om alt godt 😊

  Anne

 • Hej Anne, tusinde tak for din søde besked, og fordi du tog dig tiden. Jeg skal nok passe på og måske være lidt bedre til at prioritere mig selv som du skriver 😊 Håber du er kommet stærkt “tilbage” igen. Igen tak og også tak fordi følger med. Ha en rigtig dejlig weekend & alt godt. KH Simone

 • Hej Simone. Hermed min første kommentar på din blog (som i øvrigt er fantastisk).

  Pas på dig selv!! Jeg stod selv for et år siden og følte jeg kunne klare alt. At være den bedste på arbejdet (selvom jeg elskede hvad jeg lavede), være slank, passe veninderne og alt det andet. Jeg glemte at prioritere mig selv og det endte ud i at jeg først nu er på vej ud af depression, som har stået på et år. Det er slet ikke for at sige hvad du skal og ikke skal. Håber bare sådan at du vil prioritere dig selv og dit pusterum højere, for jeg ønsker ikke for nogen at ende i det jeg endte i. Det sidste år har virkelig lært mig meget.

  Håber du får en dejlig aften og ønsket om alt godt 😊

  Anne

 • Hej Anne, tusinde tak for din søde besked, og fordi du tog dig tiden. Jeg skal nok passe på og måske være lidt bedre til at prioritere mig selv som du skriver 😊 Håber du er kommet stærkt “tilbage” igen. Igen tak og også tak fordi følger med. Ha en rigtig dejlig weekend & alt godt. KH Simone

 • Hej Simone. Hermed min første kommentar på din blog (som i øvrigt er fantastisk).

  Pas på dig selv!! Jeg stod selv for et år siden og følte jeg kunne klare alt. At være den bedste på arbejdet (selvom jeg elskede hvad jeg lavede), være slank, passe veninderne og alt det andet. Jeg glemte at prioritere mig selv og det endte ud i at jeg først nu er på vej ud af depression, som har stået på et år. Det er slet ikke for at sige hvad du skal og ikke skal. Håber bare sådan at du vil prioritere dig selv og dit pusterum højere, for jeg ønsker ikke for nogen at ende i det jeg endte i. Det sidste år har virkelig lært mig meget.

  Håber du får en dejlig aften og ønsket om alt godt 😊

  Anne

 • Hej Anne, tusinde tak for din søde besked, og fordi du tog dig tiden. Jeg skal nok passe på og måske være lidt bedre til at prioritere mig selv som du skriver 😊 Håber du er kommet stærkt “tilbage” igen. Igen tak og også tak fordi følger med. Ha en rigtig dejlig weekend & alt godt. KH Simone

 • Hej Simone. Hermed min første kommentar på din blog (som i øvrigt er fantastisk).

  Pas på dig selv!! Jeg stod selv for et år siden og følte jeg kunne klare alt. At være den bedste på arbejdet (selvom jeg elskede hvad jeg lavede), være slank, passe veninderne og alt det andet. Jeg glemte at prioritere mig selv og det endte ud i at jeg først nu er på vej ud af depression, som har stået på et år. Det er slet ikke for at sige hvad du skal og ikke skal. Håber bare sådan at du vil prioritere dig selv og dit pusterum højere, for jeg ønsker ikke for nogen at ende i det jeg endte i. Det sidste år har virkelig lært mig meget.

  Håber du får en dejlig aften og ønsket om alt godt 😊

  Anne

 • Hej Anne, tusinde tak for din søde besked, og fordi du tog dig tiden. Jeg skal nok passe på og måske være lidt bedre til at prioritere mig selv som du skriver 😊 Håber du er kommet stærkt “tilbage” igen. Igen tak og også tak fordi følger med. Ha en rigtig dejlig weekend & alt godt. KH Simone

 • Hej Simone. Hermed min første kommentar på din blog (som i øvrigt er fantastisk).

  Pas på dig selv!! Jeg stod selv for et år siden og følte jeg kunne klare alt. At være den bedste på arbejdet (selvom jeg elskede hvad jeg lavede), være slank, passe veninderne og alt det andet. Jeg glemte at prioritere mig selv og det endte ud i at jeg først nu er på vej ud af depression, som har stået på et år. Det er slet ikke for at sige hvad du skal og ikke skal. Håber bare sådan at du vil prioritere dig selv og dit pusterum højere, for jeg ønsker ikke for nogen at ende i det jeg endte i. Det sidste år har virkelig lært mig meget.

  Håber du får en dejlig aften og ønsket om alt godt 😊

  Anne

 • Hej Anne, tusinde tak for din søde besked, og fordi du tog dig tiden. Jeg skal nok passe på og måske være lidt bedre til at prioritere mig selv som du skriver 😊 Håber du er kommet stærkt “tilbage” igen. Igen tak og også tak fordi følger med. Ha en rigtig dejlig weekend & alt godt. KH Simone

 • Hej Simone. Hermed min første kommentar på din blog (som i øvrigt er fantastisk).

  Pas på dig selv!! Jeg stod selv for et år siden og følte jeg kunne klare alt. At være den bedste på arbejdet (selvom jeg elskede hvad jeg lavede), være slank, passe veninderne og alt det andet. Jeg glemte at prioritere mig selv og det endte ud i at jeg først nu er på vej ud af depression, som har stået på et år. Det er slet ikke for at sige hvad du skal og ikke skal. Håber bare sådan at du vil prioritere dig selv og dit pusterum højere, for jeg ønsker ikke for nogen at ende i det jeg endte i. Det sidste år har virkelig lært mig meget.

  Håber du får en dejlig aften og ønsket om alt godt 😊

  Anne

 • Hej Anne, tusinde tak for din søde besked, og fordi du tog dig tiden. Jeg skal nok passe på og måske være lidt bedre til at prioritere mig selv som du skriver 😊 Håber du er kommet stærkt “tilbage” igen. Igen tak og også tak fordi følger med. Ha en rigtig dejlig weekend & alt godt. KH Simone

 • Hej Simone. Hermed min første kommentar på din blog (som i øvrigt er fantastisk).

  Pas på dig selv!! Jeg stod selv for et år siden og følte jeg kunne klare alt. At være den bedste på arbejdet (selvom jeg elskede hvad jeg lavede), være slank, passe veninderne og alt det andet. Jeg glemte at prioritere mig selv og det endte ud i at jeg først nu er på vej ud af depression, som har stået på et år. Det er slet ikke for at sige hvad du skal og ikke skal. Håber bare sådan at du vil prioritere dig selv og dit pusterum højere, for jeg ønsker ikke for nogen at ende i det jeg endte i. Det sidste år har virkelig lært mig meget.

  Håber du får en dejlig aften og ønsket om alt godt 😊

  Anne

 • Hej Anne, tusinde tak for din søde besked, og fordi du tog dig tiden. Jeg skal nok passe på og måske være lidt bedre til at prioritere mig selv som du skriver 😊 Håber du er kommet stærkt “tilbage” igen. Igen tak og også tak fordi følger med. Ha en rigtig dejlig weekend & alt godt. KH Simone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *