Protein Pasta – På 10 min Opskrift

Mmmm, jeg sidder her på settet idag (jeg er ude og optage til en kortfilm), og jeg drømmer mig lidt væk i mad og gode opskrifter. Jeg er ved at blive lidt frokost-sulten, og kom i tanke denne virkelige fantastiske opskrift på sund protein pasta. Den skal jeg 100% lave igen i aften. Det er lidt længe siden jeg lavede den sidst, og der blev jeg virkelig populær. Opskriften er så dejlig nem,  der er mad på 10 minutter, og det smager himmelsk og mætter helt fantastisk meget på samme tid! Til jer der vil have opskriften, så finder i den HER i mit tidligere indlæg hvor jeg har skrevet opskriften step by step.
Den kan virkelig anbefales og sauce /fyld bestemmer man jo helt selv. Den er også lækker med laks  eller kødsovs eksempelvis.
Bon Appétit
Stajmer-300x71
repost-protein-pasta03

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *