Kommentarer

 • Hej CB 😊
  Mine lugtede også en del, det skyldes den måde de lageres på og de putter noget specialt i/på skoene når de bliver produceret og derfor lugter de vildt meget lige når du åbner æsken første gang og har dem liggende/stående. Efter jeg havde brugt mine en enkelt dag forsvandt lugten helt. Jeg har udover det sprayet mine med imprenering så de holder igennem vinteren 😊 Lugten er helt væk nu – dont worry Knus S

 • Hej Simone, jeg har lige fået de fede støvler hjem, som du har på her. Men de lugter MEGET kraftigt, så vil lige høre om dine også gjorde det, i så fald, hvad har du gjort ved lugten så?

 • Hej CB 😊
  Mine lugtede også en del, det skyldes den måde de lageres på og de putter noget specialt i/på skoene når de bliver produceret og derfor lugter de vildt meget lige når du åbner æsken første gang og har dem liggende/stående. Efter jeg havde brugt mine en enkelt dag forsvandt lugten helt. Jeg har udover det sprayet mine med imprenering så de holder igennem vinteren 😊 Lugten er helt væk nu – dont worry Knus S

 • Hej Simone, jeg har lige fået de fede støvler hjem, som du har på her. Men de lugter MEGET kraftigt, så vil lige høre om dine også gjorde det, i så fald, hvad har du gjort ved lugten så?

 • Hej CB 😊
  Mine lugtede også en del, det skyldes den måde de lageres på og de putter noget specialt i/på skoene når de bliver produceret og derfor lugter de vildt meget lige når du åbner æsken første gang og har dem liggende/stående. Efter jeg havde brugt mine en enkelt dag forsvandt lugten helt. Jeg har udover det sprayet mine med imprenering så de holder igennem vinteren 😊 Lugten er helt væk nu – dont worry Knus S

 • Hej Simone, jeg har lige fået de fede støvler hjem, som du har på her. Men de lugter MEGET kraftigt, så vil lige høre om dine også gjorde det, i så fald, hvad har du gjort ved lugten så?

 • Hej CB 😊
  Mine lugtede også en del, det skyldes den måde de lageres på og de putter noget specialt i/på skoene når de bliver produceret og derfor lugter de vildt meget lige når du åbner æsken første gang og har dem liggende/stående. Efter jeg havde brugt mine en enkelt dag forsvandt lugten helt. Jeg har udover det sprayet mine med imprenering så de holder igennem vinteren 😊 Lugten er helt væk nu – dont worry Knus S

 • Hej Simone, jeg har lige fået de fede støvler hjem, som du har på her. Men de lugter MEGET kraftigt, så vil lige høre om dine også gjorde det, i så fald, hvad har du gjort ved lugten så?

 • Hej CB 😊
  Mine lugtede også en del, det skyldes den måde de lageres på og de putter noget specialt i/på skoene når de bliver produceret og derfor lugter de vildt meget lige når du åbner æsken første gang og har dem liggende/stående. Efter jeg havde brugt mine en enkelt dag forsvandt lugten helt. Jeg har udover det sprayet mine med imprenering så de holder igennem vinteren 😊 Lugten er helt væk nu – dont worry Knus S

 • Hej Simone, jeg har lige fået de fede støvler hjem, som du har på her. Men de lugter MEGET kraftigt, så vil lige høre om dine også gjorde det, i så fald, hvad har du gjort ved lugten så?

 • Hej CB 😊
  Mine lugtede også en del, det skyldes den måde de lageres på og de putter noget specialt i/på skoene når de bliver produceret og derfor lugter de vildt meget lige når du åbner æsken første gang og har dem liggende/stående. Efter jeg havde brugt mine en enkelt dag forsvandt lugten helt. Jeg har udover det sprayet mine med imprenering så de holder igennem vinteren 😊 Lugten er helt væk nu – dont worry Knus S

 • Hej Simone, jeg har lige fået de fede støvler hjem, som du har på her. Men de lugter MEGET kraftigt, så vil lige høre om dine også gjorde det, i så fald, hvad har du gjort ved lugten så?

 • Hej CB 😊
  Mine lugtede også en del, det skyldes den måde de lageres på og de putter noget specialt i/på skoene når de bliver produceret og derfor lugter de vildt meget lige når du åbner æsken første gang og har dem liggende/stående. Efter jeg havde brugt mine en enkelt dag forsvandt lugten helt. Jeg har udover det sprayet mine med imprenering så de holder igennem vinteren 😊 Lugten er helt væk nu – dont worry Knus S

 • Hej Simone, jeg har lige fået de fede støvler hjem, som du har på her. Men de lugter MEGET kraftigt, så vil lige høre om dine også gjorde det, i så fald, hvad har du gjort ved lugten så?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *