Ankomsten


Som jeg skrev på instagram igår, så tillod jeg altså mig selv, at trække stikket helt ud igår og slappe af og nyde de dejlige omgivelser på Ysb og min dejlige mand. Vi ankom igår ved en 12 tiden, og vi fik sådan en fin velkomst. Vi fik en kaffe i spa caféen og blev efterfølgende fuldt op på vores lækre suite, som faktisk var bryllups suiten – perfekt at vågne op til på vores månedsdag idag, haha.
Der var så fint og lækkert. Vi nød udsigten, snuppede en lille lur og kl 15 tog vi i spaen. Ysb har en super lækker spa-oplevelse der hedder “Creek experience” som varer ca 2-2,5 time i virkelig lækre og behagelige omgivelser. Vi fik ansigtsmasker på, kom i dampbad, sauna, laguna, blev vasket  og skrubbet med store sæbeposer, lerbad og jeg ved ikke hvad. Det var super lækkert, og især ovenpå mine små tømmermænd fra aftenen før med pigerne. 😉 Min første tanke da vi ankom var, øv sikke et vejr, nu når vi ikke at nyde stranden og udendørs faciliteterne, men da vi sad og fik en varm kaffe i de bløde sofaer og kiggede ud på regnen der piskede ned og tingene der blæste rundt, var det egentlig ret hyggeligt. Det var som om at det var med til at skabe en ekstra hyggelig søndags stemning, og man nød virkelig de dejlige, afslappende og smukke omgivelser ekstra meget.
Det var en super dejlig oplevelse med top service. Man kan enten vælge at tage en hel weekend eller blot et døgn. Vi valgte et døgn og jeg synes det var helt igennem fantastisk. Senere fortæller jeg lidt om vores aften og den skønne middag på deres restaurant “Port”. Her er lidt billeder af vores ankomst. Vi var nogle glade børn 😉
Jeg håber at I har haft en skøn søndag
Love
S tajmer-300x71

foto 2 foto 3 foto 4foto 1

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *