Lissabon, Portugal // Stikker af

I må altså ikke tro at vi er rejse-gale – for det er vi altså  ikke?. kun LIDT! 😉
Deni skal på en event konference her på torsdag – lørdag i Portugal med alt betalt, og “desværre” går der ikke nogle fly hjem før om tirsdagen, så Deni bliver, og jeg flyver ned søndag morgen kl. 06:00 og møder ham i lufthavnen og så skal vi ud  suuuuuuurfe!  Juhuuuu
Men det bliver en kort fornøjelse for mit vedkommende, for vi flyver begge hjem sammen tirsdag. Arbejdet kalder og jeg kan ikke rigtig holde fri i mere end 2 dage. Til gengæld bliver hele denne uge og næste uge, uger med knald på og super meget arbejde! Jeg glæder mig til at se solen og bølgerne igen! Og så glæder jeg mig ikke mindst til at prøve at surfe “Estoril” i Portugal. Jeg har kun prøvet det en enkelt gang der sidste år i november på Tenerife. Vandet ser så lækkert og rent ud her, og så har jeg hørt at man kan surfe hele vejen op på strandbredden. På Tenerife skulle mand efter hver tur på bølgen være på vagt for springe af ved enden, før man ramte ind over klipperne i vandet. Det var jeg ikke så vild med, så jeg glæder mig til at opleve det i Portugal. Er der nogle af jer der har surfet der? Eller bare været der?
Tips og gode steder modtages med kyshånd!
Det bliver så dejligt. Jeg synes at man skal udnytte at man har muligheden for at gøre de her spontane ting så længe man kan og ikke er bundet op på noget herhjemme. Det er også godt for parforholdet, og det behøves ikke nødvendigvis at være en ferie af 14 dage ad gangen.
Happy mandag!  🙂 Nedtælling begynder?.
//S

tajmer-300x71 large_DSC9737tumblr_m0mwz4ZVnT1qe8uzio1_500_large

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *