Aldrig gå ned på snacks – Appesize

Sikke jeg bliver vækket tidligt af postmanden hver dag i denne uge. Haha, men det er da en dejlig måde at blive vækket på med pakker hver morgen! Det kunne jeg altså godt vænne mig til! 😉
Til jer som læser med dagligt, så skrev jeg i forrige uge et indlæg om snack-idéer. Jeg var gået et kold for idéer, og det der med at handle ind hver dag inden arbejde på kontoret, ja det for jeg simpelthen ikke gjort. Jeg gider ikke bruge tiden på det, så enkelt er det. En del anbefalede mig at prøve det naturlige koncept “Appesize” hvor man ovenikøbet er lovet et lille vægttab, op til 1 kg om ugen hvis man kører efter den de kalder for “Kuren”. Kuren kan I læse meget mere detaljere om lige her  .
Kort ridset op, går den “Kuren” ud på at man spiser Appesize’s produkter til morgenmad og frokost hvor man også supplerer med deres små snacks, og om aftenen spiser man så et valgfrit aftensmåltid. Hvis man er smart og gerne vil tage sig spiser man selvfølgelig noget sundt som en salat, kød e.l. og ikke for mange carbs. Grunden til at jeg faktisk faldt lidt for Appesize var, alt er portions inddelt og pakket klar til dig. Du skal ikke tage stilling til noget som helst, og det kan en travl dame som mig godt lide! 😀  Jeg skal bare pakke min taske om morgenen når jeg går ud af døren, og alt er forberedt for mig, og jeg er velvidende om, at alle mine måltider indeholder max. 200 kalorier.  I love it. Og så er alle ingredienser naturlige, så slut med proteinbarer og pulver-forstoppelse! Så fra på mandag af har jeg tænkt mig at kaste mig i sving med “Kuren” samtidig med noget mere træning, og jeg glæder mig til at se hvordan mine dage kommer til at gå. So far har jeg kun lige snacket en “Nut’N’Roll” her i bilen på vej til møde, og den smagte faktisk uhyggeligt godt! Farligt! 😉
OG HEY! Forresten, den gode nyhed er, at jeg ringede ind til Appesize idag og jeg har lavet en aftale med dem om, at alle mine dejlige læsere for 15 % rabat på alle bestillinger, og den løber i et helt år! Juhuu.. Det kan godt gå hen og gå blive lidt farligt! 😉 I skal blot bruge rabatkoden: Simone Tajmer.
Hvis man ikke ønsker et komplet sæt som det jeg har, kan man også købe deres produkter enkeltvis. Lad os prøve det ad fra på mandag. Nogen der vil være med?
//S
tajmer-300x71 foto 2 foto 1-3

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *